Odaberite najbolje odjevene zvijezde i osvojite vrijedne nagrade!

"MODA prolazi, stil ostaje", ova izjava legendarne Coco Chanel potaknula je uredništvo mjesečnika The Best Shop i The Men da ove godine prvi puta dodijele nagrade poznatim osobama koje su godinu obilježile sa stilom. Na listi Westgate modne ikone 2009. tako se našlo čak 95 nominiranih muških i ženskih osoba u devet različitih kategorija s posebnim kategorijama najbolje stilski usklađenog para i najljepšeg osmijeha.

> Tema: Izaberite Westgate modnu ikonu za 2009.

Stil je osobnost koja se gradi i nadograđuje s godinama, a tko je među zvijezdama čija imena svi znamo tim trnovitim putem uvijek kročio sa samopouzdanjem i postao modnim uzorom zahvaljujući svojem osebujnom, individualnom modnom izričaju odlučit će stručni ocjenjivački sud koji čine fotografkinja Mare Milin, Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica agencije Talia Models i licence za Ford Super Model, poznati modni kritičar Boris Banović i Sandra Dragičević, glavna urednica magazina The Best Shop. Modnu ikonu za dvije kategorije (kod žena Nove nade, te kod muškaraca Fashionist) odabrat će i Indexovi posjetitelji.

Tko su najbolje odjevene hrvatske zvijezde doznat ćemo već u srijedu 9.12. na svečanoj dodijeli nagrada u novootvorenom shopping centru Westgate. Ceremoniju koja počinje u 20 sati moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na internetskoj televiziji Kupi TV, a konačnu rang listu svih 95 nominiranih prema broju vaših glasova koje su osvojili otkrit ćete na našem portalu Index.hr te u specijalnom dvobroju magazina The Best Shop koji će biti na kioscima u ponedjeljak 14.12.

Brojni pokrovitelji Westgate modne ikone uključili su se već u prvu dodjelu priznanja za najbolje odjevene javne osobe u Hrvatskoj. Svaka od 95 nominiranih zvijezda na ovoj se listi našla s razlogom, zahvaljujući svojem osobnom stilu po kojem je između ostalog poznata i prepoznata. Stoga je svaka od devet kategorija dobila i svojeg posebnog pokrovitelja. Pokrovitelji su se potrudili nominirane u kategorijama koje su odabrali nagraditi eksluzivnim poklonima iz svojeg asortimana. Tako će nominirani u kategoriji najbolje odjevene glumice i glumca moći uživati u čarima toplica Sv. Martin, a TV voditeljice i voditelji svoje će ormare nadopuniti odjevnim kombinacijama branda Diesel. Fashionistice i fashionisti u svojim će Goodie Bagovima pronaći zavodljive Desire me parfeme modne kuće Escada, dok će najbolje odjevene pjevačice i pjevači sive zimske dane gledati kroz najnoviju kolekciju naočala talijanskog diva Prada. Naj parovi počastit će se morskim delikatesama u restoranu Bota Šare, a nominirani u preostalim kategorijama razveselit će se poklon bonovima parfumerije Limoni, sportskog brenda Adidas, welness centra MM te ekskluzivnim pićima Amec, te Le Méridien Lav, Split hotel koji nagrađuje luksuznim spa vikendom glasača i njegovu pratnju te pobjednika kategorije naj par kojem daruje puni pansion s wellnessom. Izabrane Westgate modne ikone za 2009. godinu vrijednim nakitom darovat će renomirana zlatarna Celje.

Nagradna igra

Na Indexu možete glasati za dvije kategorije. Svojim klikom možete izabrati Modnu ikonu u kategoriji Nove Nade između Gale Svilan, Elle Dvornik, Franke Batelić, Belme Hodžić i Maje Lene Lopatny ili u kategoriji Fashionist između Viktora Drage, Igora Štimca, Saše Joka, Frane Barbierija i Dragana Jurilja.

Svi oni koji će glasati konkuriraju za vrijedne nagrade, potrebno je samo biti registrirani član Index kluba. Jedna od nagrada je i ekskluzivna VIP pozivnica na dodjelu nagrada na kojoj će biti samo poznati uzvanici, zatim Prada naočale, welness tretman, Kenzo parfem, unikatna vesta Adidas, Diesel majice te još mnogo drugih nagrada koje osiguravaju Logitech, Toplice Sveti Martin na Muri, Men´s Locker i mnogi drugi.

Pročitajte više