Oliver rasprodao parter Doma sportova

PREMDA je do velikog koncerta Olivera Dragojevića sa simfonijskim orkestrom Hrvatske radio televizije preostalo još dva mjeseca, u prvih je pet dana od kako su ulaznice puštene u pretprodaju, razgrabljena gotovo trećina svih karata za veliku dvoranu Doma sportova.

No, što je posebno zanimljivo, prvo su planule najkvalitetnije i najskuplje ulaznice, tako da praktički više nema slobodnih ulaznica za sjedenje u parteru. Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert Olivera Dragojevića koji će se održati u subotu, sedmoga veljače iduće godine, su očigledno postale jedan od najtraženijih poklona u ovo blagdansko vrijeme.

Ukoliko se tempo prodaje zadrži i slijedećih dana, lako se može desiti da će se u terminu, kada je uobičajeno da se tek počinje s komunikacijom i pretprodajom nekog koncerta hrvatskog izvođača, tražiti samo ulaznica više.

Inače, sve pripreme za koncert idu prema predviđenom toku. Tako svi uključeni umjetnici kao i sudionici raznih tehničkih ekipa, u miru i sa saznanjem za vanredno velikom potražnjom i visokim očekivanjima publike i najšire javnosti, pripremaju ovaj jedinstveni gala spektakl.

Pročitajte više