Ovaj detalj je dokaz da Meghan Markle sama vodi službeni kraljevski Instagram?

Foto: Instagram

MEGHAN MARKLE se udajom za princa Harryja odrekla karijere glumice, ali i društvenih mreža. Navodno je Meghan imala tajni Instagram nakon što je ugasila svoj osobni, a sada se nagađa da se bacila na uređivanje službenog kraljevskog Instagrama Sussex Royal.

Fanovi i fanatici kraljevske obitelji u objavama na službenom Instagramu princa Harryja i Meghan Markle primijetili su da ih vjerojatno piše osoba s američkog govornog područja, budući da postoje razlike u američkom i britanskom engleskom kada je riječ o sricanju pojedinih riječi.

Tako je recimo na Sussex Instagramu riječ organizacija napisana kao "organization" umjesto "organisation", kako je britanski način sricanja.

Također, u tekstovima se pojavljuje i riječ "programs" umjesto "programmes" kako tu riječ pišu Britanci. Osim sricanja, osoba koja vodi Instagram obitelji Sussex koristi neke riječi iz američkog engleskog umjesto iz britanskog kao što su "diaper" umjesto "nappy" kako bi za pelenu rekli Britanci.

Meghan Markle je prije nego što je ugasila svoj Instagram na njemu imala 2000 fotografija i više od tri milijuna pratitelja.

Pročitajte više