"Ovaj video dokazuje kakva je Meghan Markle zapravo osoba"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN Markle posljednjih je dana najtraženija osoba u svjetskim medijima. Vojvotkinja od Sussexa i njezin suprug princ Harry povukli su se s kraljevskih dužnosti, a jučer im je to odobrila i kraljica Elizabeta II. Za prinčev odlazak iz Velike Britanije dobar dio javnosti okrivljuje bivšu glumicu i mnogi smatraju da je to njezina ideja te nemaju lijepu riječ za nju.

Da je Meghan potpuna suprotnost od onoga što o njoj govore u posljednje vrijeme, želi pokazati njezina obožavateljica Emily Sorrells, koja je upoznala Meghan preko društvenih mreža. Emily je objavila video iz 2016. godine kada je Meghan Markle prekinula televizijski intervju kako bi je zagrlila.

"Društvene mreže su odličan način da se spojim s publikom. Recimo s Emily koja je ovdje, to sam vidjela na Twitteru", kazala je Meghan i obratila se obožavateljici u publici. Glumica je zatim ustala i krenula prema njoj.

"Donijela sam ti pismo. Pričat ćemo nakon emisije", rekla joj je Meghan i snažno je zagrlila. Video je pregledan stotine tisuća puta.

Pročitajte više