Pamela Anderson gradi ekološki prihvatljiv hotel u Crnoj Gori

PAMELA ANDERSON, bivša zvijezda serije "Baywatch", odlučila je svoj novac investirati u izgradnju ekološkog hotela u Crnoj Gori. Atraktivna Playboyeva zečica odlučila je investirati u novi biznis, nekretnine, koje su oduvijek bile unosan posao. 

"Radim puno stvari odjednom, a nekretnine su samo jedan od budućih projekata kojima ću se baviti. Točnije, zanimaju me hoteli kao takvi i to od Abu Dhabija, pa sve do Crne Gore", izjavila je zanosna plavuša. "Moj novac je sav u nekretninama i gradnji, živim iz sata u sat, što je poprilično uzbudljivo. Ali ako sada pogledate tržišta kapitala, vidjet ćete da je zaista tako. Sav moj novac nekuda ode. Čim ga dobijem, istog trena ga darujem u dobrotvorne svrhe ili se odlučim nešto izgraditi. Nisam neki štediša, ali nije i da ne mislim na budućnost. Svojoj djeci sam osigurala siguran život", otkrila je zečica. 

Inspiraciju za gradnju eko-hotela dobila je prije gotovo pola godine kada je u sklopu jedne humanitarne akcije posjetila Abu Dhabi i tada je navodno prihvatila prijedlog kraljevske obitelji da se počne baviti hotelijerstvom. Prsatoj starleti ovo nije prvo takvo ulaganje. Naime, ona je do sada već ulagala u izgradnju stambenih zgrada u Americi koje su također bile ekološki prihvatljive.  

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više