Pijani Fashion Guru zbog prebrze vožnje ostao bez vozačke dozvole

ZBOG prebrze vožnje u pijanom stanju Boris Banović je ostao bez vozačke i tri tisuće kuna. Kad se vraćao sa slavlja petnaeste godišnjice male mature, Banović je s 0,7 promila alkohola u krvi stisnuo gas na sto kilometara na sat, nakon čega ga je iznenadila "lizalica" i policajac kojem je već muka od "poznatih osoba koje krše propise". Iako je bio vidno pijan, Guru se takvim nije osjećao, pa je nonšalantno potpisao sve kazne i bez puno prigovora predao vozačku.

"Brzo sam vozio poput pravog huligana. Iako sam imao 0,7 promila u krvi nisam uopće bio pijan", za medije je izjavio Boris kojemu ova kazna i oduzimanje vozačke dozvole nije prvi put u životu. Prošle godine je završio na sudu jer je vozio u suprotnom smjeru. Tad je izjavio kako je "prolazio neopaženo do trenutka dok se niotkuda nisu stvorili policajci". Plavci su tad bili primorani upaliti rotirku kako bi zaustavili Fashion Gurua koji je od njih bježao kao u pravom akcijskom filmu.

Banovića policajci najbolje pamte po mokrenju po fasadi u centru grada

"Sad imam šofera koji me svugdje vozi. Našao sam dečka kojemu je trebao džeparac, a ja ga super plaćam. Dobit će božićnicu, regres i zdravstveno osiguranje", u šali je rekao Boris Banović koji je dosad što se kazna tiče, u medijima pamćen po mokrenju u centru grada. Tad ga je policajac nakon mokrenja zamolio da mu osobnu iskaznicu "preda drugom rukom".

Pijanstvo za volanom nedavno se omaknulo i Banovićevoj prijateljici Alki Vuici, koja je zaustavljena u blizini Šibenskog mosta i primorana da zbog previše alkohola u krvi potraži prenoćište i ujutro nastavi vožnju. Ipak, problemi sa zakonom ne muče Borisa Banovića, koji je nedavno najavio kako se baca u dizajnerske vode, a javnosti će prvo predstaviti kolekciju za muškarce "koji vole dobro izgledati, ali ne vole odijevati čudne gay stvari".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više