Početkom travnja u novom ruhu kreće još jedan Cro A Porter

NAKON što je kroz deset uspješnih sezona došao na vrh modnih događanja koliko u Hrvatskoj, toliko i u ovom dijelu Europe, Nivea Cro A Porter s novim imenom (i glavnim sponzorom) odvijat će se od 2. do 5. travnja u 35. paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Ovosezonski događaj pod nazivom Original odvijat će se u suradnji sa studentima Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i modne škole Profokus, a kreacije će biti na temu ekologije. Glavni pokrovitelj ovogodišnjeg, jedanaestog po redu Cro A Portera je Nivea, vodeći svjetski brand u području kozmetike.

Osim dobro poznatih imena poput Amarie, Boudoira, Borisa Pavlina, Ivone Martinko, Hippy Gardena, ELFS-a, Tea Perića i MAK-a, Linee Exclusive, Zorana Mrvoša, Marina Design, Tihomira Krznarića, Fjaba, Matije Vuice i Arliea naći će se i neka malo manje poznata, poput Ane Sekelj koja će se predstaviti po prvi put. Nedvojbeno je da će još jedan Cro A Porter što modom, što ekscesima izazvati pažnju, kao što je to bio običaj svake godine.

K.H.

Pročitajte više