Pokazala kako joj izgleda trbuh nakon četvero djece pa je izvrijeđali: "Sama si kriva jer si toliko rađala"

Foto: Facebook

MAJKA četvero djece na Facebooku je objavila fotografiju svog trbuha punog strija, a na to je dobila mnogo ružnih komentara.

23-godišnja Doreen Ching iz Malezije kaže da je fotku odlučila podijeliti nakon što se napokon pomirila s činjenicom da njeno tijelo više nikad neće izgledati onako kako je izgledalo prije poroda.

Fotka je u četiri dana dobila preko 23 tisuće lajkova i podijeljena je gotovo 13 tisuća puta.

Uz fotku se Doreen prisjetila svoje četvrte trudnoće i kako joj je prijateljica rekla da će joj trudnoća uništiti figuru.

"Tada sam imala samo 21 godinu i nisam znala kako ću se pomiriti s tim da će moj trbuh ovako izgledati do kraja mog života. Prvo što sam učinila nakon što sam napustila rađaonicu je bilo da pogledam trbuh i rasplačem se", otkrila je ona.

Iako su je mnogi pohvalili zbog otvorenosti i iskrenosti dobila je i mnoge ružne komentare a neki su joj napisali da si je sama kriva jer je imala toliko djece.

"Mnogi su mi rekli da izgledam ružno i odvratno i da im se povraća kad me vide. Nije važno, još uvijek mogu nositi bikini kod kuće. Onoliko sam savršena koliko mogu biti", zaključila je ona.  

Pročitajte više