Pokvario joj se auto na raskrižju u Zagrebu, reakcija mladog policajca je iznenadila

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Facebook

ANONIMNA djevojka javno je zahvalila policajcu koji joj je priskočio u pomoć nakon što joj se danas u Zagrebu pokvario automobil. Poruku je objavila stranica Prometne zgode i nezgode.

"Veliko hvala policajcu koji je po kiši gurao moj auto u defektu, na jednom od najfrekventnijih križanja u Zagrebu. Danas, nešto malo iza 11 sati pokvario mi se auto na križanju Avenije Dubrovnik i A.V. Holjevca - oni koji poznaju lokaciju znaju koliko je frekventna, a pogotovo u satima kada je gužva.

Stojim tako iza svog pokvarenog krša, nasred avenije, zovem vučnu, kopam po gepeku da nađem trokut, drugom rukom signaliziram drugim vozilima da me obiđu. Dok kisnem, gužva se sve veća stvara", objasnila je djevojka.

"💙Veliko hvala policajcu koji je po kiši gurao moj auto u defektu, na jednom od najfrekventnijih križanja u...

Objavljuje Prometne zgode i nezgodeUtorak, 28. studenoga 2023.

"Tada, srećom, iza mene dolaze dva policijska auta, oba staju. Govorim mladom policajcu i njegovoj kolegici u prvom autu - gotovo, crko je. I dok je drugo policijsko vozilo blokiralo promet, a policajka iz prvog izašla i zaustavljala aute da se nitko ne zabije u nas, ljubazni policajac je odgurao mene i moj krš i maknuo nas s ceste na sigurno", dodala je.

"Moram isto reći da je jako puno drugih ljudi iz vozila nudilo pomoć. Od klemi do goriva, ali kod propalog kuplunga ne pomaže. Hvala im svima! Pozitivno sam iznenađena! I, naravno, veliko hvala našoj policiji, stvarno sam sretna što su naišli. Ova priča je mogla puno gore završiti", zaključila je.

Pročitajte više