Policajac ga zaustavio zbog prekršaja pa postao hit zbog onog što je napravio

Screenshot: Facebook

SREDNJOŠKOLAC i njegova majka iz Park Cityja u Uti koje je policija zaustavila jer se nisu zaustavili na znak stop, doživjeli su ugodno iznenađenje kakvom se nisu nadali.

Jake DeLeo rekao je za američke medije kako je kod kuće gledao YouTube videa jer nije znao vezati kravatu, zbog čega je kasnio na fotografiranje s prijateljima. Njegova majka Christy Carter i sama je pokušavala svezati kravatu, no bez uspjeha.

Kad su ga prijatelji zvali, a on još nije bio krenuo, odustali su od vezanja kravate i požurili u automobil kako bi se sastali s drugima. Zaustavila ih je policija, a neočekivani rasplet događaja majka koja je vozila snimila je kamerom.

Policajac Mike Carrillo pitao je Jakea i njegovu majku zašto su u žurbi. Sve su mu objasnili, a zatim je Jake pitao policajca zna li on vezati kravatu, što je policajac potom i napravio, a onda su se i zagrlili.

Video je Christy objavila na Facebooku te je bila puna hvale za policajca. Kaže kako nije dobila kaznu te da je zahvalna policajcu na pomoći.

Snimku je objavila i policija na svojoj stranici. "Ponosni smo na policajca Carrilla i njegovo djelovanje da potencijalno negativno iskustvo pretvori u pozitivno", napisali su. 

Snimka je postala viralna, a policajac je za svoj čin dobio pohvale sa svih strana svijeta.

Pročitajte više