Policajka uzela bolovanje pa se naslikavala polugola po svijetu: "Osramotila je policiju"

Foto: Instagram

POLICAJKA iz postaje Grantham u Lincolnshireu Leanne Carr lani je uzela sedam mjeseci bolovanja zbog nakupljenog stresa na poslu. Baš u to vrijeme protiv 33-godišnje policajke pokrenut je disciplinski postupak zbog prijestupa koji se smatra poslovnom tajnom pa se o njemu nije smjelo javno govoriti. U međuvremenu je postupak završen, a Leanne se vratila na svoje radno mjesto.

Tek tad nadležni su se počeli baviti fotografijama s odmora na koji je otišla dok je bila na bolovanju. Osim austrijske Alpe, Leanne je obišla Tajland i Cipar. Čitavo vrijeme objavljivala je seksi fotke s odmora, a čini se da se nekim kolegama to nije svidjelo jer su je cinkali šefovima.

"Ovako ne izgleda žena pod stresom", tvrde oni, dodajući da osim što sramoti policiju nestašna policajka troši novac poreznih obveznika na luksuzne odmore, dok je na bolovanju.

Dok je njena šefica izjavila da policajci imaju pravo na privatni život, ali ne smiju kršiti standarde struke, Leannein otac Graham rekao je da je njegova kći "vrijedna mlada žena koja izgleda poput modela i ima pravo pokazivati svoje tijelo".

Dodao je i da njegova kći često putuje sa svojim dečkom milijunašem, no o njemu nije želio puno govoriti. 

Pročitajte više