Poslušajte pjesmu Ive Karlovića i Novaka Đokovića "Moja droga je tenis"

TENISKE zvijezde Ivo Karlović i Novak Đoković su u sklopu regionalne humanitarne kampanje "Ambasadori regije protiv droge" snimili pjesmu "Moja droga je tenis". Pjesmu je producirao poznati hip-hoper Baby Dooks, a predstavljaju je upravo danas, na Međunarodni dan protiv ovisnosti i zloupotrebe droga.

Ivo Karlović svoju je dionicu otpjevao u studiju Baby Dooksa. "Odlučio sam se odazvati akciji kao regionalni ambasador protiv droge jer smatram da je to zlo koje hvata sve više mladih u potrazi za bijegom od trenutnih životnih problema. Mislim da su sport i glazba dobar način za oblikovanje i usmjeravanje mladih ljudi na pravi put, jer tako razvijaju disciplinu i karakter, što im pomaže da se kasnije razviju u zrele i uspješne osobe", izjavio je Karlović za srpske medije.

Đoković je pak svoj dio pjesme "odradio" između mečeva na Srbija Openu. "Priključio sam se kampanji jer sam htio pridonijeti borbi protiv droge i nasilja kojeg, na žalost, ima puno. Vjerujem da ćemo ovom humanitarnom akcijom otvoriti oči ljudima kojima je to potrebno. Pjesma je bila zabavna i zanimljiva, a zahvalio bih i prijateljima Ivi Karloviću i Baby Dooksu na suradnji, kao i svima ostalima koji podržavaju ovu akciju", rekao je Đoković.

Pročitajte više