Potrošila 900.000 na estetske operacije: Ne mogu naći posao jer izluđujem muškarce

Foto: Instagram

ŽENA čiji je bivši suprug na njezine estetske operacije potrošio više od 900.000 kuna kaže da ne može dobiti stalni posao jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu "vruće djevojke" poput nje.

22-godišnji model Barbara Luna Sipos iz Budimpešte kaže da je njezina opsesija Barbie izgledom započela još u djetinjstvu kad se zaljubila u izgled lutke, sanjajući da i ona može tako izgledati jednoga dana.

"Uvijek sam htjela izgledati poput lika iz bajke ili ljudske lutke", rekla je Barbara. "Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s lutkama Barbie, a svoju pretvorbu u lutku započela sam sa 17 godina."

Njezina prva estetska operacija bila je povećanje grudi i odmah su joj se svidjeli rezultati. Nakon toga bila je još na 10-ak operacija.

Barbara sad radi kao web model, nakon što je dala otkaz na mjesto recepcionerke jer kaže kako njezina aura i karizma izluđuju muškarce. "Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez davanja muškarcima, što nisam htjela", kaže.

"To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli to ili ne."

Ubrzo nakon što je dala otkaz u kolovozu 2016. godine, upoznala je bivšeg muža. S njim je, kaže, imala kratku, ali intenzivnu vezu koja je trajala dvije godine, tijekom kojih je navodno potrošila oko 900.000 njegovih kuna na estetske zahvate.

Kaže kako je njezin bivši suprug volio nju i njezin izgled, zbog čega je i plaćao operacije. Međutim, rastali su se u studenom 2019. godine, a ona sad traži "muža za zauvijek".

"Muškarci vole moj izgled", kaže. "Neki zatvoreni ljudi koji nisu samopouzdani ne žele izlaziti sa mnom, što je sasvim u redu."

Na Instagramu je u posljednjih nekoliko dana dobila nekoliko tisuća novih pratitelja, no njezin profil nakon toga je nestao.

Pročitajte više