Talijanska blogerica došla provjeriti je li zagrebački Advent zaista najbolji, evo što je zaključila

Foto: Instagram

TALIJANSKA blogerica Miss Claire posjetila je Zagreb ne bi li se uvjerila je li Advent u hrvatskoj metropoli zaista najljepši u Europi.

Nakon što je iz Trsta stigla u Zagreb, vrlo brzo bila je na ulici. Krenula je prema glavnom trgu, no na putu do tamo već se oduševila mnogobrojnim štandovima s domaćim proizvodima, a zadovoljna je bila i cijenama.

"Posvuda su božićna svjetla i ukrasi, sve je uredno i čisto i oko svega se vodi briga. Svaki kutak Zagreba prekriven je božićnim ukrasima, kućicama i sjajnom glazbom uživo", piše na svom blogu.

"Božićni duh je posvuda", nastavlja svoju zagrebačku priču, a nastavila je i šetnju sve dok nije došla do štanda sa street sarmom, kojoj "jednostavno nije mogla odoljeti".

Osim toga, bila je očarana i Zrinjevcem, a napomenula je kako ima zabave za djecu, ali i za odrasle. Na Tomislavcu ju je tako oduševilo klizalište.

Nastavila je uspinjačom na Gornji grad, a kako joj je bilo hladno, odlučila se skloniti u tunel Grič, koji ju je također vrlo brzo oduševio.

"Ovo je stvarno najbolji božićni sajam koji sam posjetila i sad mi je jasno zašto je tri godine zaredom osvojio titulu najboljeg u Europi", zaključila je.

Pročitajte više