Preduboki dekolte Snježane Mehun privukao više pozornosti od psa na pisti

ZADNJU priliku da sjednu u počasni prvi red i s najbolje pozicije pogledaju što su nam to dizajneri spremili za nadolazeću jesen i zimu iskoristili su jučer poznati i slavni.

Vratila se Severina, no ovoga puta nije bila raspoložena za razgovor, kao niti glumica Jelena Veljača. Novopečena majka Malina Šelendić stigla je u društvu prijateljice, a pretpostavljamo da je onda sinoć bio red na tatu da se brine o djetetu. Josipa Pavičić blistala je zadovoljna trudnoćom i prestankom mučnina, a u ugodnom je razgovoru vrijeme provela sa splitskom kraljicom fitnessa Natašom Bebić.

Neven Ciganović, koji nam se pohvalio suradnjom s Lineom Exclusive, družio se s voditeljicom Nikolinom Pišek, dok je njezina kolegica s konkurentske televizije Tatjana Jurić razgovarala s Lanom Biondić. U prvi red se vratila i Žanamari Lalić, nove trendove i modne gafove naših poznatih došao je pogledati i samoprozvani Fashion Guru, a Vlatka Pokos bila je vrlo zgodna u Dolce&Gabbana kaputiću.

Međutim, nekako je najviše pažnje svojom pojavom privukla Snježana Mehun. Snježana je svjesna svog odličnog izgleda pa se ne libi istaknuti ga gdje i kad god može. Međutim, bez obzira na to što Sneki izgleda super (za svoje godine), neukusno velik dekolte i bijele gaćice koje su privlačile više pozornosti od psa na pisti su ipak bili malo previše.

Pročitajte više