Prema ocjenama Booking.com: Ova tri apartmana iz Hrvatske su među najboljima na svijetu

Foto: Booking

TURIZAM je vrlo važan za Hrvatsku, a svake godine je sve više apartmana koji pokušavaju zadovoljiti sve potrebe zahtjevnih gostiju. Tako su se tri smještajna objekta u Hrvatskoj našla na prestižnoj listi i pokupila sjajne ocjene na "2015 Guest Review Award".

Oni su Aparthotel Bellevue Trogir, apartmani Villa Harmonie i kuća za odmor Ankora koji su i nagrađeni od strane korisnika Booking.com kao "izvrsno iskustvo za putnike diljem svijeta".



Tako je Aparthotel Bellevue Trogir nagrađen je u kategoriji "Najtoplija dobrodošlica", apartmani Villa Harmonie iz Crikvenice u kategoriji "Doručak šampiona", a kuća za odmor Ankora iz Skradina u kategoriji "Najbolji domaćin".

Booking je objavio i video u kojem govore i pobjednici natječaja diljem svijeta, a svi koji se bave turizmom mogu i naučiti koji trik.

Više od devet tisuća hrvatskih smještajnih objekata u najvećem rezervacijskom sustavu Booking.com dobilo je vrlo visoke ocjene gostiju, 9 od mogućih 10, čime su u tom sustavu svrstani među najbolje u svijetu, izvijestili su iz hrvatskog ureda Booking.com-a.

Pročitajte više