"Prestani udarati kao curica jer ću si naći pravog frajera"

"JOŠ OD malih nogu sam luda za borilačkim vještinama, pogotovo za boksom. Možda i zato što sam na zagrebačkoj Opatovini, gdje sam odrasla, bila jedina djevojčica. Stoga sam usvojila i dječačka pravila ponašanja - tukla se, igrala se rata i maštala da ću jednog dana biti vozač kamiona, profesionalni vojnik ili boksač. Toliko sam boksom bila fascinirana da mi nije bio problem ustati se u četiri ujutro kako bih gledala meč Mikea Tysona, svog omiljenog boksača po kojem sam nazvala i svog psa. No, znala sam biti i veoma agresivna te sam sustavno i sa zadovoljstvom mlatila svog sedam godina mlađeg brata Domagoja", rekla je za časopis Gloriju Nikolina Pišek koja u ringu voli odmjeriti svoju fizičku snagu.

Djevojka od milijun dolara

Baš kao i voditeljica Nevena Rendeli, Nikolina već osam mjeseci triput tjedno trenira u boksačkom klubu Ede Mehmedovića gdje preskakuje uže, trči, radi čučnjeve i sklekove, a potom udara u "fokusere" i vježba udarce sa sparing-partnerima. Dečko Nikoline Pišek, ronilac Kristijan Curavić, sebe u tom sportu ne može zamisliti, jer mu je "ispod časti boriti se s nekim tko je od njega slabiji". Nikolina slično razmišlja, s obzirom da se više voli tući s muškarcima jer su joj ženski udarci "preslabi". Poput Maggie, "Djevojke od milijun dolara", Nikolina je u ringu izuzetno srčana i predana svakom udarcu, a s treninga zna otići prepuna modrica pa čak i ozljedom zglobova ili istegnutom tetivom.

"Neki moji partneri znali su me štedjeti zato što sam žena, no nakon što bih im rekla da prestanu udarati poput curice jer ću si naći pravog frajera, prihvatili bi me kao sebi ravnu", rekla je voditeljica za Gloriju, koja se jednom prilikom u ringu našla i s voditeljicom Nevenom Rendeli kojoj je uputila kritiku: "Moraš još malo brusiti udarce".

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više