Prljavo Kazalište potpisali za Dallas Records

KAKO nam javljaju uz Dallas Recordsa, Prljavo kazalište i Dallas Records potpisali su dugoročni diskografski ugovor, koji će ih u budućnosti udružiti u nastojanju da dosadašnju karijeru jedne od najdugovječnijih domaćih rock skupina podignu na još viši nivo.

Samo potpisivanje ugovora obavljeno je u subotu, 4. siječnja, na relaciji New York, Ljubljana, Zagreb u jedinstvenom radijskom mostu emisije Coca-Cola Dallas Special, 2. Programa Hrvatskog radija, koju putem Dallasove radijske mreže svake subote prenosi 35 radijskih postaja.

U matičnom zagrebačkom studiju nalazio se direktor Dallas Recordsa Siniša Bizović, iz Ljubljane se iz programa Hit Radija javio predsjednik Uprave i vlasnik Dallasa Goran Lisica – Fox, dok su se članovi Prljavog kazališta predvođeni Jasenkom Hourom nalazili u prestižnom newyorškom hotelu Edison.

Prvi rezultat suradnje Prljavaca sa Dallasom biti će njihov novi, jedanaesti studijski album u karijeri, radnog imena ‘Radio Dubrava’ koji bi se do ljeta trebao pojaviti u prodaji.

Pročitajte više