Promjene u žiriju HTZ-a: Anđa Marić kao zamjena za dosadnjikavu Jelenu Radan

PJEVAČICU Jelenu Radan u žiriju glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu, kako se neslužbeno doznaje s RTL-a, najvjerojatnije će zamijeniti Anđa Marić. Pregovori s Anđom već su u tijeku, ali detalji suradnje još nisu u potpunosti dogovoreni. Službeno je objavljeno kako Jelena Radan odlazi da bi se mogla posvetiti snimanju novog albuma, ali se neslužbeno iz izvora bliskih produkciji showa saznaje kako to i nije pravi razlog prekida suradnje.

Naime, navodno produkcija nije bila zadovoljna prošlogodišnjim Jeleninim pojavljivanjem u live emisijama showa, jer su je gledatelji ocijenili kao dosadnu i kao osobu koja kvari koncepciju showa. Jelenini komentari iz emisije u emisiju su postajali predvidivi, a istovremeno i nimalo konstruktivni, te bi stoga Tony Cetinski i Goran Lisica-Fox u potrazi za novim hrvatskih zvijezdama uskoro trebali dobiti novu kolegicu.

RTL: Žao nam je što Jelena ne može uskladiti obveze i sudjelovati u sljedećoj sezoni

"Nakon izuzetno uspješno odrađene prve sezone Hrvatska traži zvijezdu, Jelena Radan i RTL Televizija danas su sporazumno donijeli odluku o prestanku zajedničke suradnje na navedenom projektu. Jelena Radan više nije dio žirija velikog glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu budući da je zbog vrlo zahtjevnog, kako poslovnog, tako i privatnog rasporeda spriječena sudjelovati u drugoj sezoni", stoji u priopćenju kojeg je medijima poslalo RTL.

"RTL Televizija izuzetno cijeni Jeleninu angažiranost i profesionalan pristup cijelom projektu te nam je žao što ne može uskladiti obveze i sudjelovati u sljedećoj sezoni. Jelena će kao posebna gošća nastupiti u jednoj od emisija uživo, u drugoj sezoni showa Hrvatska traži zvijezdu", dodaje se.

Jelena Radan: Moj dobar duh ostaje sa svima njima

"Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom showu. Moj intenzivan pristup glazbi te susreti s mladim ljudima na počecima njihovih karijera uvijek su u meni pobuđivali najiskrenije osjećaje. Moj dobar duh ostaje sa svima njima. Nažalost, zbog brojnih poslovnih obveza oko novog albuma ne stignem se uskladiti s obvezama oko showa", rekla je Jelena.

Bojan s Backstreet Boysima i u HTZ-u?

Istovremeno, pobjedniku prve sezone showa, Bojanu Jambrošiću, po pitanju karijere sve ide kao podmazano. Završio je sa snimanjem svog prvog spota, koji je ovih dana i premijerno prikazan, a nastupit će i kao predizvođač na koncertu grupe Backstreet Boys koji će se održati 27. studenog u zagrebačkoj Areni.

No, u planu je da Bojan s Backstreet Boysima ne pjeva samo u Areni, već i u sklopu showa Hrvatska traži zvijezdu. Kako doznajemo od Bojanovog menadžmenta, takva ideja postoji, ali njena realizacija ovisi o brojnim faktorima - terminima audicija, organizatorima zagrebačkog koncerta Lupi Promotion, ali i raspoloženju samih članova jednog od najpoznatijih američkih boy bendova.

Pročitajte više