Prostitutka Colina Farrella kod posrnulog glumca dolazi po - još love!

GOSPOĐICA koja je optužila Colina Farrella za seksualno uznemiravanje, i pokušala podignuti sudsku tužbu protiv seks ikone Hollywooda iz istih razloga, oslobođena je svih optužbi koji su na sudu nedavno iznesene protiv nje.

Optužbe protiv Dessarae Bradford, koje uključuju prostituciju i iznuđivanje, te uhođenje slavnog glumca, losanđeleski sud je odbacio, a starleta je najavila da će već sljedeći tjedan ona podići jednu, i to protiv losanđeleske policije zbog iznimno brutalnog i javnog uhićenja, te zbog poniženja koja je morala trpjeti dok je bila pod policijskom "skrbi".

Starleta optužena za prostituciju i umiješanost u sumnjive poslove Farrella je optužila kako ju je seksualno uznemiravao, dirao je po tijelu i slao joj opskurne sms poruke, zbog kojih je ona navodno patila od tjeskobe i nesanice, te strahovala za vlastiti život. Dessarae je sve to Farrellu pokušala sudskim putem naplatiti pet tisuća dolara, ali je umjesto podebljanja bankovnog računa završila iz rešetaka.

Glumac i starleta javno su se prepucavali preko medija, a sapunica je kulminirala kad je Colin Farrell gostovao kod kultnog Jaya Lenoa kako bi Dessare javno poručio kako on "nije ničija kurva, a kamoli jedne Dessare Bradford". Dessare je najavila kako joj tužba protiv  plavaca nije jedini pohod na sudski sustav, te je samo pitanje vremena kada će od Farrella ponovo tražiti "svojih" pet tisuća dolara.

V.V.

Pročitajte više