Provalnici poharali stan sudionika Farme Borisa Kosmača

BIVŠI sudionik Farme i imitator ostao je u noći s petka na subotu bez nekoliko tisuća kuna,  Armanijevog sata i videokamere, zahvaljujući provalnicima koji su mu u stan u Samoboru provalili dok je gostovao u tjednoj emisiji Farme. "Više mi se to neće događati - prva stvar kojoj ću se posvetiti sljedećeg tjedna je postavljanje videonadzora", rekao nam je Kosmač i dodao kako ovo nije prvi put da je ostao bez dragocjenih stvari iz vlastitog stana.

"Prije desetak godina provalili su mi u stan u Lovranu i pokrali puno više - umjetnine, pa čak i Zepter suđe, tako da, nažalost, imam iskustva s provalnicima. Ovog puta su ušli kroz otvoren prozor, a za sobom su ostavili odvijač", rekao nam je Kosmač, koji nakon sudjelovanja u Farmi doživljava uglavnom pozitivne reakcije i nastavlja se baviti izborima ljepote, koji su mu zadnjih nekoliko godina postali specijalnost.

"Inače nikad ne držim gotovinu doma, ali trenutno su mi majstori u stanu pa sam ih morao imati. Ovo neka bude pouka svima - pazite kako kuću ili stan ostavljate za sobom, jer ti provalnici očito prate sve", rekao nam je i dodao i drugu provalu u svom životu nije doživio kao kraj svijeta: "Čovjek se uči dok je živ. Videonadzor će svemu tome valjda stati na kraj!".

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više