Prvo međunožje u BB kući: Nakon "mjerenja piše", Monika širi noge!

NAKON što bi dečkima od silne dosade u Kući "mjerila pišu", Big Brother Monika se počela sve više osjećati slobodnom pa je tako bez problema na bazenu raširila noge i pokazala međunožje, doduše, u bikiniju. Međutim, ona to uopće nije primjećivala sve dok je stanari nisu upozorili da joj se sve vidi, nakon čega je odmah skupila noge i prokomentirala kako je baš briga što ostali stanari vide njezine ženske draži, ali "baš i nije zgodno da to gleda njezin 65-godišnji otac".

Za stanare tajlandske Kuće u planu je bio novi dnevni zadatak u kojem su se morali podijeliti u dvije skupine i u vremenu od jednog i pol sata osmisliti neku pjesmu. Martinina skupina s jedne strane inspiraciju je pronašla u zajedničkim danima provedenim u Kući, dok je Lucijina skupina s druge strane svu inspiraciju crpila iz Violete - samoprozvane Simone Gotovac BB kuće. "Deterdžentom svašta radi, karijeru na tom gradi", jedan je od stihova koji su osmislili natjecatelji iz Lucijine skupine kojima intencija nije bila vrijeđanje Violete "već samo zezancija". 

Violetin bijes i autoironija

Iako se sve trebalo odvijati u duhu dobrog provoda, za vrijeme dok je Lucija pjevala pjesmu o Violeti bilo je jasno kako "BB Simona" krije svoj bijes. Naposljetku je ipak odlučila kako će sve prihvatiti "kroz autoironiju", stoga se na kraju provokativne pjesme nije oglasila niti ikome išta prigovorila. Čini se kako tajlandska vlaga uvelike utječe na stanje organizma stanara, jer ih je stihoklepanje toliko iscrpilo da su se nakon otpjevanih pjesama strovalili na ležaljke na kojima su ostali ležati sve do večere kad su se prije spavanja počastili pizzama i pivama. Šestog dana Big Brothera stanje nagrade je milijun i 460 tisuća kuna.

L.V.
Foto: RTL

Pročitajte više