Reper (22) čeka petero djece s pet žena. Organizirao im zajednički baby shower

Foto: Instagram

22-godišnji tiktoker i reper Zeddy Will postao je hit na društvenim mrežama nakon što je objavio da čeka petero djece s petero žena. 

Nedavno je u Queensu organizirao zabavu darivanja beba (baby shower) za svojih pet trudnih partnerica. Zeddy je pozirao s trudnim ženama, a jedna od njih je fotografije podijelila na Instagramu. Otkrila je da se pet budućih majki - Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila i Iyanla Kalifa Galletti - međusobno prihvatilo.

"Bolje je za djecu da odrastamo kao jedna velika obitelj. Volimo našeg taticu, nećemo uništavati živote naših beba. Naše su obitelji prihvatile ovu situaciju", istaknula je. 

Willow menadžer je za New York Post komentirao ovu neobičnu situaciju. Rekao je kako vjeruje da je glazbenik dovoljno zreo da odgaja petero djece. "Društvo se promijenilo. Bit je u osobnom redefiniranju odnosa, odvajanja od toga da je jedan način prihvatljiv svima i odmicanja od društvenih pritisaka da se prilagodite", dodao je.

Mnogi su se na društvenim mrežama šalili da je Zeddyja sigurno dobro savjetovao komičar Nick Cannon, koji ima 12 djece sa šest različitih žena.

Pročitajte više