Salma Hayek: Majčinstvo mi je pojelo svu energiju

SALMA HAYEK priznala je kako joj majčinstvo oduzima ogromnu količinu vremena i energije, osobito zato što pokušava uskladiti život kućanice i život zvijezde s crvenog tepiha. Glumica, koja odgaja kćer Valentinu sa suprugom, francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom, osjeća se krivom što više uopće nema vremena za dobrotvorni rad i prijatelje.

"Više nemam vremena i svjesna sam da moji prijatelji i moj društveni život trpe zbog toga. Ali mislim da je tako svakom roditelju. U jednom trenutku u životu puno sam se bavila humanitarnim radom, bila sam strastveno upletena u to, a sada više nemam dovoljno vremena. Još pokušavam nešto napraviti, ali to više nije to", kaže lijepa glumica.

Salma dodaje kako joj je bilo najljepše snimati novi film "Grown Ups" jer je na setove dovodila Valentinu. "Svi su dovodili djecu na set. Adam Sandler tamo im je složio savršen kutak i zabavljao ih. Klinci su uživali, obožavaju ga, tako da smo se mi ostali roditelji već brinuli kako ćemo ih zabaviti kad se vratimo kući. Taman se tako pogodilo da su svi sa snimanja imali djecu otprilike iste dobi pa je moja Valentina uživala", rekla je Salma.

 

 

Pročitajte više