Sandra Perković zablistala na dodjeli nagrada najboljim sportašima Zagreba

Foto: Instagram/Pixsell/Dalibor Urukalović

SANDRA PERKOVIĆ osmi je put proglašena najboljom sportašicom Zagreba, a na prigodnoj svečanosti u kavani Johann Franck zablistala je u elegantnom izdanju.

Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena laskavom titulom, kojom je srušila rekord Janice Kostelić koja je sedam puta bila najbolja sportašica Zagreba, pohvalila se i na Instagramu.

"Najbolja atletičarka svih vremena. Hvala Zagrebe. Duboko sam počašćena primiti ovu nagrade osam puta zaredom", napisala je uz fotografiju s trofejem, a čestitke joj pristižu sa svih strana.

 

"Moj naklon do poda", "fantastično i potpuno zasluženo", neke su od čestitki, a mnogi Sandrini pratitelji poručili su joj da izgleda sjajno. "Najljepša žena koju sam vidio", jedan je od komentara.

U još ženstvenijem izdanju Sandra se pojavila nedavno na dodjeli nagrada Međunarodne atletske federacije u Monaku, gdje je pažnju privukao njezin duboki dekolte.

Inače, najboljim sportašem Zagreba proglašen je svjetski prvak u karateu i drugi na Europskom prvenstvu u kategoriji do 84 kg Ivan Kvesić.

Pročitajte više