"Seks i grad" pod svaku cijenu želi Posh Spice

NAKON što je oduševila glumačku postavu, ali i gledatelje popularne serije "Ugly Betty", Victoria Beckham prepoznata je kao prava osoba za manje uloge modnih ikona pa joj je, sasvim logično, pristigla i ponuda producenata serije "Seks i grad". Iako voljna, Posh trenutno nije u mogućnosti stati ispred kamere sa Sarom Jessicom Parker, jer je 10 milijuna funti, koliko je dobila za okupljanje grupe Spice Girls, ovog trena ipak privlačnije.

"Prišli su mi producenti i upitali me jesam li zainteresirana za manju ulogu u filmu. Naravno da jesam, ali trenutno imam toliko obaveza sa Spice Girls da to trenutno jednostavno nije izvedivo", izjavila je Victoria Beckham za Daily Mail. Prema njihovom pisanju, producenti ne žele odustati od ove suradnje, pa su s popularnom modnom žrtvom zakazali sastanak nakon što svjetska turneja grupe Spice Girls završi.

Fanovi ometaju snimanje filma

"Sarah i ostale glumice oduševljene su idejom producenata. Već im se pridružila Jennifer Hudson, a one su svjesne da će veći broj zvjezdanih imena doprinijeti i kvaliteti, pa onda i gledanosti filma", izjavio je izvor sa snimanja filma "Seks i grad", koji u New Yorku i dalje privlači obožavatelje. Snimatelji, naime, muku muče s fanovima koji se svim silama trude fotografirati svaku scenu, pa prekidaju snimanje.

Iako Victoria još nije potvrdila sudjelovanje u filmu, scenaristi već imaju zamisli o njezinom pojavljivanju - trebala bi se, naime, s djevojkama upoznati na ulazu u jedan šminkerski klub, a potom i zaplesati na šanku s najpoznatijim televizijskim ljubiteljicama mode. Čini se da je Vicky u poslu konačno zasjenila supruga Davida, čije nogometne vještine i dalje nailaze na oprečne komentare, a zainteresiranih sponzora je sve manje.

D.K.

Pročitajte više