Seksi reklama Paris Hilton zabranjena u Brazilu

SEKSI reklama koju je Paris Hilton nedavno snimila za brazilsko pivo "Devassa" šokirala je ured za ženska prava i ćudoredne stanovnike te zemlje, pišu tamošnji mediji.

"Reklama omalovažava žene, pogotovo plavuše"

Reklama koju je holivudska posvuduša Paris Hilton nedavno snimila za jedno brazilsko pivo manuta je s malih ekrana pod optužbom da omalovažava žene i šteti moralu. Ta je odluka iznenadila mnoge pogotovo zato što sporna reklama nije uopće toliko erotski nabijena ili "nepristojna", a posebno čudi što se sve to odvija u Brazilu, zemlji gdje su, uz nogomet,  bikiniji, tange i golotinja nacionalni simboli.

"U toj se reklami omalovažavaju žene, posebno plavuše", stoji u priopćenju glasnogovornice ureda za ženska prava koja navodi i kako je primila brojne pritužbe na račun te reklame.

"Nije stvar u golotinji, nego u cjelokupnoj atmosferi reklame"

"U mnogim se brazilskim reklamama za pivo pojavljuju oskudno odjevene žene, ali je razlika u tome što su te reklame snimane na plaži", rekao je Eduardo Correia, glasnogovornik ureda koji provodi istragu. "Problem ove reklame nije manjak odjeće, već opća atmosfera koja vlada u reklami te erotika i senzualnost kojom je nabijena", dodao je Correia.

U reklami za brazilsko pivo "Devassa", što na portugalskom znači "seksi" na portugalskom, Paris zavodi susjeda voajera koji fotoaparatom ovjekovječuje njeno izvijanje dok se po tijelu dodiruje limenkom ohlađenog piva. Isto je pivo Paris promovirala i tijekom svog boravka u Rio de Janeiru kada se u jednom noćnom klubu s limenkom piva spustila "na sve četiri" i tako pozirala fotografima.

Pročitajte više