Severina od HTV-a tražila novac za reklamu albuma!?

IAKO poslovna logika nalaže da se reklama u medijima plaća, Severina je stvari odlučila postaviti posve drugačije. Naime, "Seve Nazionale" je od HTV-a tražila nemali novac za prava na snimanje promocije svog novog albuma u kazalištu Gavella, javlja Jutarnji list.

Severina je HTV-u ponudila snimanje predstojeće promocije svog novog albuma "Severgreen", koja će se održati u kazalištu Gavella. No, kako je za prava na snimanje od HTV-a tražila nemali novac, Aleksandar Kostadinov, urednik Zabavnog programa državne televizije, glatko ju je odbio.

"Ne vidim razlog da nekome, u vidu otkupa TV prava, damo pozamašan novac za 50-minutnu promociju albuma, za koji možemo snimiti i emitirati dva rasprodana dvosatna koncerta Parnog Valjka i divasica u društvu zvijezda kao što su Gabi Novak, Josipa Lisac, Radojka Šverko i Meri Cetinić." – izjavio je Kostadinov, pa dodao: "To je čista reklama, ali i stvar principa."

Kostadinov je dodao kako je dodatni razlog za odbijanje Severinine ponude bila i činjenica da je pravo na premijeru spota za pjesmu "Hrvatica" dobila Nova TV.

"Da se razumijemo, nisam protiv toga. Neka Severina premijerno bude na Novoj TV, RTL-u, bilo gdje, ali neka joj onda te TV kuće snimaju i promociju albuma." – zaključio je urednik Zabavnog programa HTV-a.

Pročitajte više