Severinu i Ivu Balaban popljuvali zbog moljakanja za Todoriće: Pogledajte komentare koje su obrisale

Foto: Instagram

KAMPANJA "Spasimo Agrokor" koju su na društvenim mrežama pokrenule frendice Ive Balent - Severina Kojić, Iva Balaban i Karla Kaić, nije prošla onako kako su očekivale.

Kaić se vjerojatno tu najmanje zamara, jer je njen profil privatan, no Severina i Iva Balaban susrele su se lavinom komentara ljudi koji nisu od jučer do danas zaboravili da Agrokor propada upravo zbog načina na koji je obitelj Todorić upravljala njim.

Severina je na takve komentare reagirala brišući ih, no na njenu žalost nije bila dovoljno brza.

"Prestrašno gledam i ne vjerujem sve prijateljice gospođe Balent Ive spašavaju radnice koje imaju vjerojatno plaću u visini jedne kreme za lice ili jednog tretmana u kozmetičkom salonu dotične kćeri gospodina Todorića. Boli vas briga za jadne žene što rintaju u cijeloj državi za minimalac", bio je tek jedan od komentara koji su se pojavljivali, ali i nestajali brzinom svjetlosti.

Tu se vidi komentar:

Tu ga već nema:

Ivi Balaban se nije dalo gubiti vrijeme na brisanje komentara pa je jednostavno isključila mogućnost komentiranja ispod te fotografije. 

Ipak, prije toga je objasnila zašto briše komentare:

Dio komentara sami smo vidjeli, a dio su nam poslali čitatelji čije su komentare obrisale. Pogledati ih možete u nastavku:

 

 

Pročitajte više