Sheeranova nošena odjeća prodaje se na eBayu, kupci se žale da je puna mačjih dlaka

Foto: EPA/eBay

Ed Sheeran donirao je više od 440 komada svoje nošene odjeće, uključujući donje rublje, jednoj dobrotvornoj trgovini koja sada tu istu odjeću prodaje na eBayu.

Obožavatelji su se obradovali mogućnosti kupnje odjeće 32-godišnjeg pjevača, no ubrzo su neki kupci počeli upozoravati druge da su neki od komada prekriveni mačjom dlakom, piše Daily Mail. Neki su se požalili i na mrlje.

Neki su opisali odjeću kao "odvratnu", no čini se kako ni mrlje ni mačje dlake ne odvraćaju druge kupce koji su spremni platiti Sheeranovu nošenu odjeću i do 255 funti (oko 293 eura). Uz neke artikle se navodi da se vidi da su nošeni i da na njima ima mačje dlake. Naime, Ed je poznati ljubitelj mačaka te je prije nekoliko godina čak otvorio Instagram račun za svoje ljubimce.

U ponudi su pjevačeve majice, košulje, hlače, donje rublje, kutijice za naočale, sunčane naočale, čarape... No uz neke artikle stoji upozorenje da nisu za nošenje, već samo za uspomenu. Primjerice, Sheeranove Calvin Klein gaćice trenutno se prodaju po cijeni od 47 eura, no na stranici se naglašava da nisu više nosive. Ista situacija je s još jednim pjevačevim gaćicama koje se prodaju za 110 eura.

Edovi obožavatelji za 147 eura mogu kupiti i njegovu Versace majicu s kapuljačom i kratke hlače.

Pročitajte više