Slavna manekenka otkrila: Kamo god putujem, sa sobom nosim pepeo pokojnog sina

Foto: Instagram

MANEKENKA Chrissy Teigen otkrila je nove detalje o tome kako njezina obitelj održava sjećanje na pokojnog sina Jacka.

U ekskluzivnom intervjuu 35-godišnjakinja je otkrila da njezina obitelj putuje s pepelom pokojnog sina Jacka, a cijela obitelj, prema njenim riječima, voli biti uključena u to.

"Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna (5) i Miles (3) uvijek kažu: 'Ne zaboravi bebu Jacka.' I onda ga moram spakirati", ispričala je Teigen za časopis Scary Mommy.

"I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: 'O, moj Bože, mora da je žedan. Ljudima bi ovo moglo zvučati ludo, ali moja djeca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole biti dio toga", kazala je Chrissy. 

Teigen i njen suprug John Legend objavili su krajem rujna 2020. godine da su izgubili bebu Jacka koji je prerano rođen.

Manekenka kaže da su djeci odmah rekli da je Jack preminuo, ali im je to bilo teško shvatiti.

"Mislim da su, tek kada smo donijeli njegov pepeo, mogli reći: 'U redu, ovo se dogodilo. Evo ga sada. Nije uspio preživjeti. Dakle, znaju da je on još uvijek velik dio naših života", kaže Chrissy. 

Teigen je prošlog mjeseca na Instagramu odala počast sinu. Podijelila je fotografiju na kojoj plače u bolničkom krevetu dok ju je John grlio.

"Prije godinu dana zadao si mi najveću bol koju sam ikada mogla zamisliti kako bi mi pokazao da mogu preživjeti sve, čak i kad to ne želim”, napisala je u opisu.

"Nisam se morala brinuti za tebe, ali ti si došao i otišao da me nagovoriš da zavolim sebe i brinem se za sebe jer su naša tijela dragocjena, a život je čudo. Rekli su mi da će biti lakše, ali, da, to još nije počelo. Mama i tata te vole zauvijek", poručila je Chrissy. 

Pročitajte više