Slavni prijatelji Kate Moss u strahu od sadržaja njezine biografske predstave

JAMIE HINCE, dečko britanske manekenke Kate Moss, u procesu je stvaranja kazališne predstave koja će prikazati život kontroverznog super modela.

"Jamie je opsjednut pisanjem. Spomenuo je ideju Kate i svidjela joj se", rekao je prijatelj para za britanski Daily Mirror. No o predstavi ne dijele svi isto oduševljenje. Neki su bliski prijatelji manekenke zabrinuti da bi Jamie mogao otkriti previše o njihovom mondenom načinu života, žestokom partijanju, konzumaciji droge i alkohola i ostalim inkriminirajućim detaljima. "Scenarij je zanimljiv, ali bi mogao neke celebrityje dovesti u neugodnu situaciju. Mislim da će ga Kate morati cenzurirati", dodao je izvor.

Životna priča 36 godina stare manekenke sigurno će zainteresirati javnost, a predstavu učiniti jednom od najposjećenijih. Kate je tijekom uspješne manekenske karijere radila za Burberry, Dior i Chanel, izlazila je sa poznatim i zgodnim muškarcima poput Johnnyja Deppa i Petea Dohertyja, a njezini su skandali punili novinske stupce. U cijeloj toj zbrci postala je i majka sada sedmogodišnje kćeri Lile Grace koju je dobila u vezi s izdavačem Jeffersonom Hackom.

Pročitajte više