Slavni se opraštaju od Kobea: Jimmy Kimmel otkrio dio njegovog privatnog života

Foto: Instagram

VIJEST o tragičnoj pogibiji 41-godišnjeg Kobea Bryanta šokirala je cijeli svijet. Osim najvećih košarkaša današnjice, od njega se opraštaju i brojne poznate osobe.

"Molim te da ovo nije istina. Tresem se", napisala je Khloe Kardashian, reality zvijezda i bivša partnerica košarkaša Lamara Odoma i Tristana Thompsona.

"Jako sam tužna. Kobe je uvijek bio drag prema meni. Znala sam te više od deset godina... Ne predobro, ali uvijek smo se zezali da ćeš doći kod mene i da ćemo pucati na koš. Mnogima ćeš nedostajati, sad si legenda s krilima. Počivaj u miru", napisala je pjevačica Demi Lovato.

"Ne vjerujem. Počivaj u miru, kralju. Moje misli su uz Vanessu i njihovu predivnu djecu u ovim trenucima", napisala je Bella Hadid.

"Bio je odličan, karizmatičan i jedan od najmarljivijih sportaša ikad, no ono što me najviše impresioniralo bilo je to koliko je bio uključen u odgoj svoje četiri kćeri. Molim se za njih, za Vanessu, za njegove roditelje i obitelji ljudi koji su bili s njim u avionu. Nikad te nećemo zaboraviti", napisao je voditelj Jimmy Kimmel.

"Počivaj u miru, Kobe. Ovo slama srce, nevjerojatno", poručio je Khalid.

"Počivaj u miru, Kobe. Pretužno, takav tužan dan i tužna vijest. Volimo te", napisao je reper A$AP Rocky.

"Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno. Bože moj, bože moj", napisala je Chrissy Teigen.

Pročitajte više