Soraja baca otrovnu strelicu, u BB kući se formira novi ljubavni trokut

STANARI s otpada naručili su od Radašina da im iz glavne BB kuće nabavi čips i indijske oraščiće. Soraji je Big Brother rekao kako će morati nekoga pogoditi otrovnom strijelom pa neka razmisli tko će to biti. U razgovoru sa stanarima na otpadu Soraja je otkrila da se ne voli ljubiti u javnosti te da to nije radila čak ni kada je bila s dečkom u vezi dvije godine.

Radašinu je Big Brother u ispovjedaonici naložio da uzme kuvertu s dnevnim zadatkom i pročita je stanarima. Nakon što su se svi okupili u dnevnom boravku, kuverta je otvorena, no zadatka nije bilo, već je na papiru samo pisalo da će danas nekoga pogoditi otrovna strijela. Na Sorajinoj meti lako bi se mogla naći Bojana, jer prsata stanarka koje se preselila na otpad zna da ju je odbojkašica nominirala.

U kući bi se mogao stvoriti još jedan ljubavni trokut. Čini se kako se Radiši dopala Slavica, a iskre frcaju i između nje i Džordža. Džordž se svojim su sustanarima danas pohvalio kako je "izbacio kiselinu" na WC-u. Povratio je pa se dobro najeo te rekao kako se sada osjeća puno bolje.

Pročitajte više