Šuput: Strah koji me drži je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi

Foto: Facebook

UVIJEK dobro raspoložena Maja Šuput Tatarinov priznaje da se nakon potresa koji je u nedjelju pogodio Zagreb, ali i velik dio Hrvatske, ne osjeća dobro.

"Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba . Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", priznala je.

Otkrila je i koliki su razmjeri njenog straha.

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muza u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se", poručila je.

Pročitajte više