Tatjana Jurić: Vedran i ja smo prekinuli, ali ne onako kako je pisalo u medijima

Iako je za svoj izgled već dobila mali milijun pohvala, Tatjana Jurić nam je priznala kako joj imponira što je dio Indexovog izbora za najljepšu Hrvaticu. "Mislim da će se svaka žena složiti sa mnom - komplimenti imponiraju i gode, pa tako mislim i o Indexovom izboru. Pratim ga redovito, i zahvaljujem mojim glasačima", kaže Tatjana, ali ističe da joj je od izgleda uvijek bilo puno važnije ono što je u glavi.

Kako je emisija "Exploziv" dobila voditeljsko pojačanje, Tatjana konačno ima više slobodnog vremena, koje uglavnom provodi na Fakultetu političkih znanosti, gdje je nedavno upisala četvrtu godinu.

"Obrazovanje mi je jako važno i drago mi je što sam konačno pronašla vremena za učenje. Stalno se stručno usavršavam, ali sam svjesna da je za pravog novinara, osim prakse, potrebno i teoretsko znanje", rekla nam je RTL-ova ljepotica.

Tatjana je jedna od voditeljica koja je karijeru započela u vrijeme prave najezde novih lica na malim ekranima. Imponira joj što je ističu kao najtalentiranije mlado TV lice, ali je svjesna da pohvalama vrlo brzo može doći kraj.

"Došla sam na TV u vrijeme hiper produkcije, kad su mnogima naše obrazovanje i sposobnost bili upitni. Jasno mi je da svatko može otpasti selekcijom, ali ja u svom poslu zaista dajem maksimum, i ne zamaram se previše time", priznaje voditeljica.

Njezina veza s nogometašem Vedranom Ješeom donedavno je punila naslovnice, što je Tatjanu, priznala nam je, mnogočemu naučilo. "Postoji razlika između osobe koja obavlja javni posao i javne osobe. Ja svoj život ne želim i neću povlačiti po medijima, a situacija s Vedranom, odnosno njeno medijsko praćenje, naučila me nekim stvarima".

Kaže kako su priče o okolnosti prekida potpuno netočne, ali priznaje da je veza s nogometašem Thuna završila. "Sretno sam slobodna, i osjećam se voljeno. Uživam u životu punim plućima", dodaje.

U slobodno vrijeme Tatjana se posvećuje ljudima do kojih joj je stalo, s prijateljicama karta belu, a s ocem zaigra partiju šaha. Sountrack filma "Dreamgirls" trenutno joj je apsolutni hit i ne prestaje ga slušati, a opušta se ambijentalnom i spiritualnom glazbom.

Dakle, jedna sasvim obična djevojka i veliki profesionalac pred TV kamerama, na čemu joj se dive i starije kolege. Nema što, svaka bi ju majka poželjela za snahu!

D.K.
Foto: D.P., M.P.

Pročitajte više