Tek joj se u 8. mjesecu vidi pravi trudnički trbuh, no ipak je izbacila grudi u prvi plan

Foto: Instagram

IAKO joj mnogi nisu vjerovali da je doista trudna, jer joj se trudnički trbuh nije skoro uopće isticao ni u 7 mjesecu trudnoće, Coco sada već lagano odbrojava do poroda. Proslavljena plavuša, reality zvijezda i supruga repera i glumca Ice T-a, u osmom je mjesecu i jedva čeka na svije donijeti njihovo prvo dijete – već se zna da je riječ o djevojčici koju će nazvati Coco, a sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila i snimku s ultrazvuka.

Coco je uvijek bila otvorena kada je privatni život u pitanju, a prije nego li je ostala trudna bila je glavna zabavljačica u popularnom erotskom showu u Las Vegasu (tamo je zamijenila Playboyevu zečicu i bivšu djevojku Hugh Hefnera Holly Madison). Sada je zajedno s prijateljica slavila trudnoću i skorašnji dolazak bebe. Poznata po svojim bujnim oblinama, Coco se ni u trudnoći ne misli odricati seksi komada. Tako je na zabavi nosila dekoltiranu haljinu koja je pak skoro u potpunosti zasjenila trbuščić.

Mnogi skeptici uputili su joj kritike kako Coco uopće nije trudna jer joj se trbuh nije previše isticao, te su joj zamjerili što se nije udebljala. Tada je odgovorila svim hejterima i objasnila kako "joj je sve otišlo u grudi". "Sretna sam što sam trudna, a jedino što se promijenilo to da nosim manje potpetice, smanjila sam vježbanje na dva puta tjedno i nemam neke posebne zahtjeve za hranom", otkrila je na Instagramu.

Coco je inače i priznala kako je povećala grudi kako bi njezino tijelo bilo skladnije s obzirom da ima veliku stražnjicu.

Pročitajte više