"Tko je ovdje mama, a tko kći?": Slavna glumica oduševila fanove fotkom

Foto: Instagram

GLUMICA Reese Witherspoon (47) objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s kćeri Avom Philippe (23), a fanove je iznenadilo koliko njih dvije sliče. Mama i kći pozirale su na večeri sa sunčanim naočalama i nasmiješene. 

"Ljetne večeri s mojom najdražom kćeri", našalila se glumica u opisu ispod fotke. Naime, Ava joj je jedina kći. "Imate i iste frizure", "Tko je mama, a tko kći?", "Izgledate poput blizanki", "Oboje ste prekrasne", pisali su im pratitelji. 

Reese nedavno objavila da se razvodi

Reese je Avu dobila u braku s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom. Vjenčali su se 1999. te imaju i sina Deacona (18). Zahtjev za razvod braka podnijeli su 2006. godine. S lovcem na talente Jimom Tothom vjenčala se u ožujku 2011. na intimnoj ceremoniji. Godine 2012. dobili su sina Tennesseeja.

Nedavno je obožavatelje šokirala vijest da se Reese i Jim razvode nakon gotovo 12 godina braka. Nisu željeli otkrivati razloge razilaženja, ali je njihov prijatelj progovorio za Page Six. 

"Nema velikog skandala ili drame, samo dvoje ljudi koji su postali roditelji i zapravo više nemaju nikakve romantične osjećaje jedno prema drugome", rekao je izvor. Kaže da nakon 11 godina u njihovom braku više nije bilo romantike te su više bili prijatelji nego supružnici.

Pročitajte više