Treneri odobravaju seks za vrijeme Svjetskog prvenstva: Bitno je da rade stvari koje ih opuštaju

Vječna tema tijekom velikih natjecanja kao što su Olimpijske igre ili Svjetsko nogometno prvenstvo jest pomaže li ili odmaže seks sportašima tijekom natjecanja. Mnogi izbornici reprezentacija koje nastupaju na Svjetskom nogometnom prvenstvu stali su iza teze da nemaju ništa protiv upražnjavanja seksa svojih igrača tijekom Mundijala, a izbornik Diego Armando Maradona se prisjetio trenutaka iz 1986. godine kada je njegova Argentina posljednji put bila prvak svijeta.

"Izbornik Bilardo nam je tada rekao da nema ništa protiv seksa, ali da preferira onaj gdje žena obavlja više toga", rekao je Maradona koji danas kao izbornik dopušta seks svojim igračima, ali pod jednim uvjetom. To njegovo mišljenje je novinarima prenio Donato Villani, reprezentativni liječnik.
"Seks je, naravno, dopušten.

No, ipak ne bi bilo lijepo da se odvija oko 2 ili 3 ujutro uz bocu šampanjca kraj kreveta", izjavio je Maradona. Brazilac Carlos Alberto Parreira također je "za seks", pa je tako prije početka Svjetskog prvenstva rekao: "Pa ne nalazimo se u zatvoru. Naravno da je dopušten". Njegov sunarodnjak Dunga, inače izbornik Brazila, nadovezao se: "Bitno je da igrači i tijekom Svjetskog prvenstva rade stvari koje vole, koje ih opuštaju. Netko voli seks, netko voli čašu vinu. Nikako im takvo što ne želim oduzeti".

Pročitajte više