Tri godine pokušavala zatrudnjeti pa ostala u šoku kad je otkrila muževu tajnu

Ilustracija: Instagram (na slici nije osoba iz teksta)

JEDNA žena kaže da je godinama pokušavala zatrudnjeti i mislila je kako ne može zbog sindroma policističnih jajnika, no onda je otkrila užasnu istinu.

Tri godine žena je pokušavala ostati u drugom stanju svim dostupnim tretmanima, no ništa nije prolazilo. Mužu je zatim dala ultimatum - umjetna oplodnja ili razvod, no nije očekivala da će je njegov odgovor potpuno uništiti, piše kidspot.au.

"Nakon tri godine bolnih, invazivnih i skupih tretmana, otkrila sam da je moj suprug podvrgnut vazektomiji prije nego što smo se upoznali", objasnila je u objavi na Redditu koja je u međuvremenu obrisana.

"Dopustio mi je 29 negativnih testova trudnoće i brojne injekcije hormona i nikad mi nije mislio reći", dodala je. Kaže kako je pretpostavila da je ona problem, a kad je saznala da joj je čitavo vrijeme lagao, bila je u šoku.

"Liječnici su sugerirali analizu sperme, ali on je odbijao", pojasnila je te dodala kako nije inzistirala zbog sindroma policističnih jajnika s kojim se nosi.

Nakon nekog vremena, kad je njezin bijes popustio, odlučila je saslušati muža. Ispostavilo se kako je vazektomiju imao dok je bio u braku s bivšom za koju se bojao "da će ga zarobiti u vezi djetetom".

"Objasnio mi je i da mi nije rekao jer me voli i bio je zabrinut da bih otišla", objasnila je te dodala kako mu je dala tri opcije - obrnuta vazektomija, da pristane na donatora sperme ili razvod.

"Volim ga, ali sam slomljena. Uz njegove laži, mislim da je bolje da nismo u braku. Još uvijek bih mogla dobiti donatora sperme i, iskreno, to bi moglo biti najbolje."

Korisnici Reddita vrlo brzo osudili su njegovo ponašanje te ga počastili svakakvim nadimcima. "Dopustio je da mu žena kroz sve to prolazi i nije joj mislio reći da puca ćorke?", "tip je obično smeće", "tko zna što još skriva", samo su neki od komentara.

Pročitajte više