U objavi Marijane Batinić pronašli su se mnogi roditelji: "Bolje da nemaš dokaze"

Foto: Instagram

MARIJANA BATINIĆ slavi prvi rođendan kćerkice Roze, a tim povodom djevojčici je na društvenim mrežama uputila čestitku koja je oduševila mnoge roditelje.

"Draga moja Roza", započela je.

"Mater je krepana dočekala tvoj rođendan. U želji da sve bude savršeno izgorile smo i ja i jedna torta. Nisam ti pronašla tu savršenu haljinicu dugih rukava za proslavu nego ćeš na kraju ići u hlačama, nisam ti stigla kupiti rođendanske svjećice, neočišćenu sam ribu preko noći ostavila van frižidera, kasnila sestru ti odvesti u školu i šećer na kraju - šećer u prahu je završio na podu (a nisam kupila nove vrećice za usisavač, jer u našem Zagrebu i široj okolici ne postoje adekvatne za naš model, pa ću očito morat kupit novi). Ali sve je to nevažno nakon jednog pogleda na tebe...", poručila je.

"Koliko ljubavi i veselja stane u jednu godinu... Koliko osmijeha u 365 dana! Hvala ti što plešeš s nama i što si naš dom odabrala da odzvanja tvojim smijehom. Sretan ti rođendan, voli te mama", napisala je pa dodala: "P.S. Planirala sam i snimiti neku idiličnu fotku s tobom, ali bolje da nemaš dokaze o tome kako ti je mama izgledala za prvi rođendan. I naš stan također."

U komentarima su se zaredale rođendanske čestitke, a mnogi su Marijani poručili da itekako razumiju njenu poruku.

Pročitajte više