Učitelji dijele stvari koje su im izgovorili roditelji učenika, neke izjave su grozne

Ilustracija: IMDB

UČITELJI se često susreću s brojnim neugodnim situacijama na radnom mjestu, a ponekad im probleme ne stvaraju samo učenici nego i njihovi roditelji.

Za portal BuzzFeed učitelji su podijelili neke od najgorih stvari koje su im roditelji učenika izrekli, a neke izjave zaista su šokantne.

"Nazvala sam tatu učenika koji se prema meni ružno odnosio. Njegov odgovor? Da on jednostavno ne poštuje žene."

"Jednom sam imao učenicu koja je kasnila s domaćim zadaćama. Njenoj majci dao sam do znanja da zaostaje. Dobio sam pisani odgovor od majke koji je glasio: 'Pa, pomozi joj ih onda napisati.'"


"Jedan roditelj mi je rekao: 'Ne možete mom sinu dati zadaću na jesen jer tada ide sa mnom u lov ili u proljeće zbog ribolova, ali možete mojoj kćeri zadavati domaću zadaću svaki dan.'"

"Kao profesorici u srednjoj školi, roditelj mi je tijekom sastanka rekao: 'Nadam se da nećete zatrudnjeti i da ćete morati ići na porodiljni dopust jer moj sin ne bi trebao imati posla s profesoricom koju pucaju hormoni.'"

"Radim u katoličkoj školi. Jednom sam kaznio učenika zbog lošeg ponašanja, a njegova mama mi je prijetila da će nazvati Papu. Nije se šalila. Ona je legitimno mislila da će moći ne samo kontaktirati Papu nego i da će ga natjerati da misli na kaznu njezinog sina."

"Roditelji jednog učenika su me upitali kako se ponaša na satu, budući da je imao problema s prethodnom učiteljicom. Rekla sam im da je dobar i da nemam problema s njim. Njegovi roditelji su tada odgovorili: 'To je vjerojatno zato što si zaista lijepa. Njegova bivša učiteljica je bila ružna.'"

"Učenik mi je jednom rekao da njegova majka misli da je zadaća koju mu zadajem smeće, baš kao i ja."


"Otac jedne učenice došao je u školu i tražio me poslije nastave da bi mi rekao kako ne razumije zašto je njegova kći dobila lošu ocjenu iz testa, budući da je uvijek imala petice dok se školovala kod kuće."

"Nazvala sam tatu koji nije mogao stići na sastanak da razgovaramo o ocjenama njegove kćeri. Bio je to dobar i produktivan razgovor. Sljedećeg dana, njegova je kći govorila svojim prijateljima da joj je tata rekao da imam lijep glas i da bih se trebala baviti telefonskim seksanjem."

"Dok sam razgovarala s majkom o njezinom sinu, izjavila je, bez imalo srama, da je na zahodu gola. Nisam znala što reći od šoka."

"Otac jednog studenta bio je usred razvoda i nastavio je dolaziti na roditeljske sastanke te se pred nama svađao sa svojom bivšom ženom i izgovarao joj odvratne stvari."


"Jedan roditelj mi je rekao da ne zna zašto se trudim oko njegovog sina kad ga on ionako šalje u školu samo zato što mora."

"Majka jednog učenika rekla mi je da sam hrabra je dolazim na nastavu bez šminke."

"Jednom mi je roditelj zaprijetio da bi me htio ubiti, ali da ne želi zbog mene u zatvor."

"Nakon što sam pomogao 12-godišnjem učeniku očistiti njegov ruksak i pronašao 36 pari prljavih čarapa, obratio sam se roditelju, a on me je pitao zašto ih ja nisam oprao."

Pročitajte više