Udala se Julianne Moore

GLUMICA Julianne Moore se prošle subote udala za svog dugogodišnjeg partnera redatelja Barta Freundlicha kojeg je upoznala na snimanju filma "The Myth of Fingerprints" prije šest godina.

Uspješna glumica, koja je prošle godine bila nominirana za Oscara za čak dva filma ("Daleko od raja" i "Sati") udala se za redatelja Freundlicha na privatoj svečanosti skrivenoj od očiju javnosti.

Moore (42) i Freudlich (33), otac njeno dvoje djece, izmijenili su prstenje i dali si obećanja na nepoznatoj lokaciji u blizini svoga doma u prisutnosti samo 36 prijatelja i članova obitelji, među kojima je bila i glumica Ellen Barkin sa suprugom te vlasnik Revlona Ron Perelman.

Prema navođenju lista "New York Post", mladenka je nosila Pradinu ružičastu haljinu i cipele te duge sjajne naušnice koje joj je posudila Barkin.

Za Moore je ovo drugi brak. Do 1995. je bila u desetogodišnjoj bračnoj vezi s glumcem Johnom Gouldom Rubinom.

U međuvremenu Moore u New Yorku s Pierceom Brosnanom snima film "Laws of Attraction" o dvoje odvjetnika za razvode koji se zaljube unatoč teretu svojih slučajeva.

Moore priprema i film "Marie and Bruce", koji se temelji na drami Wallacea Shawna o propasti braka te "Freedomland" utemeljen na istoimenom romanu iz 1998. utemeljenom na istinitoj priči o djecoubojici Susan Smith.

Oba projekta trebala bi se pojaviti u kinima iduće godine.

Pročitajte više