Vatra i munje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta

Foto: Press

NAKON što je prvih desetero polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Diega Siqueira i Ivu Augustinović – ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborilo prolaz u finale.

Za ulazak u finale borit će se i pjevačica Adna Šestić kojoj je Janko stisnuo zlatni gumb i tako je direktno vinuo u polufinale. Na audiciji žiri ju je prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbe Josipe Lisac, Adna će ove nedjelje nastupiti s pjesmom ''Da sam ja netko'' grupe Indexi.

Od glazbenika ćemo vidjeti sjajnu harmonikašicu Vanessu Jakac iz Buzeta, koja je žiri osvojila svojom simpatičnošću i talentom, te Šibenčanina Marija Guberinu koji će na svom klaviru izvesti kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.

U drugoj emisiji uživo nastupit će plesač Ivor Dvorčak koji je u Supertalent donio novi plesni stil – krump, plesna skupina iz Mađarske, Varidance koji plešu slap dance te plesni i ljubavni par Blanku i Emiliena.

Na audiciji je žiri ostavio u čudu svojim talentom otpornosti na struju, a ovoga puta Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, kaže, priprema još veći spektakl – u polufinalu Slaviši će iz glave sijevati munje! Natjecatelj Marin Prpić također će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup, osim vrhunskog žongliranja sa shakerima, uključivat će i riganje vatre. Damir Mašić ovoga puta beatboxat će u ringu, a na pozornicu će dovesti MMA borce, dok će sedmogodišnji Niko Žiher u liku pirata pokazati koliko je napredovao u mažoret plesu od audicija.

Pročitajte više