VIDEO Kad vidite u kakvoj su raskoši odrasle Bella i Gigi Hadid past će vam mrak na oči

Foto: Instagram

OTAC Belle i Gigi Hadid, Mohamed Hadid, otvorio je vrata luksuzne obiteljske vile za časopis Harper's Bazzar Arabia.

Luksuzna vila od skoro 4500 kvadratnih metara sagrađena je na duplo većoj površini zemlje, a sastoji se od tri kata. Ispred se nalazi ogromni bazen, a u blizini je i stražarnica. Na izgradnji ovog remek djela radilo je više od tisuću ljudi.

Vila je puna umjetnina i antikviteta, a građena je po uzoru na francuske dvorce pa izgleda više kao muzej nego kao obiteljska kuća. Kuća čak ima i svoju web stranicu.

Ima dva dnevna boravka i lounge bar, a Mohamed je posebno ponosan na kuhinju u kojoj se nalazi ogroman hladnjak u koji se može ući. Postoji i posebna prostorija za doručak, glazbenu prostoriju te posebno uređenu sobu za šminkanje. U kući se nalazi i nekoliko ureda te sobe za osoblje. 

Spavaća soba njega i njegove supruge Shive Safai ima dodatne dvije prostorije koje služe kao ormari te dodatne dvije sobe za presvlačenje. Obitelj može uživati i u kućnoj teretani te spa tretmanima, a imaju i posebnu sobu za igranje igrica.

Dvorište izgleda kao park, ima nekoliko fontana te vanjski kamin.

67-godišnji Mohamed se bavi nekretninama, dizajnirao je mnoštvo luksuznih kuća i hotela, a radio je i na Ritz hotelima, no oko svoje vile se zaista posebno potrudio.

Pročitajte više