Video: Proljepšana Susan Boyle otkrila stranu koju svijet još nije vidio

ZVIJEZDA reality showa Britain's Got Talent Susan Boyle doživjela je potpuni preobražaj prilikom snimanja editorijala za časopis Harper`s Bazaar, a dala je i intervju u kojemu je progovorila o svojem privikavanju na stečenu slavu. Dugo je birala riječi kojima bi izrazila kako se radikalno promijenio njezin život od trenutka kada je deset milijuna gledatelja u nevjerici promatralo Susanin prvi nastup u popularnom britanskom showu, zahvaljujući kojemu je stekla svjetsku popularnost.

"Malo će mi trebati da se priviknem jer sam vodila sasvim običan život. Imam dovoljno životnog iskustva, ali mentalno se moram prilagoditi. No, sve je dobro, jako dobro", izjavila je Susan za Harper`s Bazaar. "Kada sam otpjevala pjesmu 'I Dreamed a Dream' nisam pjevala o snu da postanem zvijezda, već o situaciji u kojoj sam se našla nakon majčine smrti. I na audiciju sam otišla zbog nje jer je ona uvijek htjela da napravim nešto od svog života", ispričala je Boyle koja je bila jako vezana uz svoju majku koja je umrla 2007. u 91. godini života.

U djetinjstvu se bojala ljudi, a još uvijek se nije poljubila

Unatoč novostečenoj slavi, Susan još uvijek nije isprobala brojne stvari: ne ide na odmor i ne izlazi često, ne zanima ju pretjerano moda kao ni gurmanska hrana, nije udana i nema djecu, a nikada nije ni putovala svijetom. "Ja ne pjevam kako bi zaradila. Pjevam jer želim zabaviti i usrećiti ljude", izjavila je dodajući kako je i sama u glazbi uvijek pronalazila izlaz. Naime, Susan je majka rodila u 47-godini, a pri porodu je djevojčica ostala bez kisika što je djelomično utjecalo na njezin razvoj u djetinjstvu. "Bojala sam se ljudi i često sam vrijeme provodila sama u sobi slušajući glazbu. Tada sam maštala o tome kako ću jednoga dana ljude uveseljavati svojim pjevanjem", rekla je.

Boyle je najmlađa od devetero djece, a njezin otac je također sanjao o pjevačkoj karijeri. Gotovo joj je 48 godina, a nikada se nije poljubila. Živi samo s mačkom Pebbles i velika joj je želja upoznati Madonnu koja ju oduševljava svojom kontroverznošću. Nakon što je uz medicinsku pomoć preživjela živčani slom zbog preteškog tereta instant slave, Susan sada ide prema svojem cilju dječjim koracima, polako i oprezno. Preselila se u mirni dio Londona i radi na svojem prvom albumu.

Pročitajte više