VIDEO Rita Ora pokazala svoju kuću od 7.5 milijuna funti, sagrađena je 1877. godine

Screenshot: YouTube

PJEVAČICA Rita Ora u svoj je dom pustila snimatelje Architectural Digesta te pokazala kako izgleda njezina kuća u Londonu vrijedna 7.5 milijuna funti (oko 64 milijuna kuna). 

Rita je prošle godine kupila kuću iz viktorijanskog doba sa šest spavaćih soba. Izvorno je sagrađena 1877. godine i od tada je prošla kroz razna renoviranja kako bi ovako izgledala danas.

"Izgrađena je 1800-ih, izvorno je vlasništvo ilustratora po imenu Arthur Rackham, jednog od mojih omiljenih umjetnika. On je napravio sve ilustracije za Alisu u zemlji čudesa, Crvenkapicu... Kuća ima puno dobre i kreativne energije koja mi je potrebna i koju sam osjetila čim sam ušla", rekla je Rita.

Pjevačica je obožavateljima Architectural Digesta dala uvid u zapanjujuću kuću s udobnim namještajem, mirnim vrtom te povijesnim detaljima. Rekla je da je glavni razlog zbog kojeg je kupila kuću povijesna važnost te je dodala da su je uvijek privlačili domovi sa "starim duhom". 

Pokazala i svoju garderobu

Ponosna na povijest kuće, Rita je pokazala ukrašenu drvenu pregradu koja odvaja njezinu blagovaonicu od dnevne sobe, te je rekla da je ta značajka bila u kući još otkako je sagrađena.

U videu je prikazana i garderoba pjevačice, u kojoj ima zid ukrašen bejzbolskim kapama te redovima tenisica.

Pročitajte više