Video-Novi Fosili: Nismo se drogirali ni alkoholizirali, prije nije bilo ničeg

NOVI FOSILI i danas uživaju veliku popularnost među publikom, pa ne čudi što rade na novom albumu, ali i kreću na turneju. Naime, bend je danas u zagrebačkoj Ciboni najavio turneju, koja kreće 12. svibnja u Zagrebu. Upravo u Ciboni održat će prvi koncert, a potom kreću izvan granica Hrvatske. Nastupat će tako i u Podgorici, Novom Sadu i Skopju.

Osim što će uveseliti svoje obožavatelje, Novi fosili nastupima će podržati košarkaški klub "Cibona", jer smatraju da treba podržati hrvatski sport, a posebno "Cibonu" u ovim teškim danima. Uz to, napravit će i jedno dobro djelo. Naime, Rajku Dujmiću sinula je ideja da stipendiraju jednog mladog talentiranog glazbenika u školovanju. Potom je Rajko na press konferenciji rekao kako će njihovi nastupi biti vizualni i auditivni spektakl, a Sanja se našalila kako su njima jako potrebni vizualni efekti.

Nakon što su održali press konferenciju, Sanja Doležal i Rajko Dujmić dali su za Index intervju u kojem su nam otkrili kako je bilo nekad biti u žiži medijske pažnje. Titula hrvatske Abbe im je odgovarala, a Sanja nam je rekla da nije problem nositi se s nečim kada je to odlično. Također, otkrili su i jesu li svojedobno živjeli rock'n'roll, a Sanja nam je rekla da je 1987. imala najbolji koncert na kojem je ridala. Nadodala je i kako nikad neće otkriti zašto je plakala.

Pročitajte više