Vrijeme je za nogometne minute u Westgate Shopping Cityju


 

I OVOG će vikenda u Westgate Shopping Cityju biti vrlo sadržajno. Uvod u vikend bit će Happy Friday, dan kada je shopping u Westgateu znatno povoljniji. U subotu će se održati nogometni spektakl - prava poslastica za ljubitelje sporta, a kreće i tjedna shopping ponuda s velikim odabirom popusta.

Nakon što je prošlog tjedna Westgate bio središte i domaćin niza modnih događanja, na red je došla i doza sportskog adrenalina u kojoj će ipak najviše uživati muški posjetitelji centra. Naime, u subotu, 29. listopada, započinje pravi nogometni spektakl.
 
Malonogometni turnir, u organizaciji Westgatea i Hervisa, održavat će se u centru čak tri subote za redom, a veliko finale rezervirano je za subotu - 12. studeni 2011. godine. Članovi pobjedničke momčadi velike završnice u igri tehniciranja loptom imat će priliku osvojiti dvije karte za nogometni spektakl u Madridu, koji će se odigrati 22. studenog, a gdje će najspretniji tehničari moći s tribina podržati Dinamovce na europskom travnjaku. Igrači GNK Dinamo bit će posebni gosti velikog finala malonogometnog turnira u Westgate Shopping Cityju - 12. Studenog - uz mnoštvo iznenađenja i nagrada za gledatelje. Prijavljenih već sada ima mnogo, a ostali zainteresirani mogu se prijaviti u Hervis trgovini u Westgateu i putem aplikacije na Westgate Facebook stranici do petka, 28. listopada.

Priliku za super shopping posjetitelji Westgate Shopping Cityja imat će opet ovog petka - kada je na rasporedu Happy Friday. Za svakih potrošenih 500 kuna po računu u odabranim trgovinama kupci će ostvariti 10% popusta u istoj trgovini, a nakon mudre kupovine ugodan predah mogu potražiti uz 20% popusta na kompletnu ponudu pića u odabranim kafićima i restoranima.

U tjednoj shopping ponudi centra Westgate koja će biti aktivna od 29.10. do 3.11. kupci će moći ostvariti popuste od 10% do 50% na nove kolekcije ili određeni dio asortimana u dućanima: Kare, Gant, BIPA, FARMACIA, FOX, Technomarket, Samsung, Sony Center, Krona, Bambi, Froddo, Maya Maya, Prenatal, Tintilinić, Nolita Raer i mnogim drugima.

Pročitajte više