William poludio zbog Meghan? "Ta vražja žena bila je nemilosrdna prema mojem osoblju"

Foto: EPA

PRINC Harry u srijedu je sletio u London kako bi prisustvovao otkrivanju kipa u čast njegovoj pokojnoj mami Diana povodom njezinog 60. rođendana. Sa svojom će se obitelji susresti prvi put nakon sprovoda princa Phillipa. 

Tada je posljednji put razgovarao sa svojim bratom, princom Williamom, s kojim je zahladio odnose nakon što se sa svojom suprugom, bivšom glumicom Meghan Markle, odrekao kraljevskih dužnosti i preselio u Kaliforniju. Kraljevski stručnjak Robert Lacey u tekstu za Daily Mail tvrdi kako su se prinčevi na taj dan ponašali pristojno jedan prema drugome samo ispred kamera, no kasnije je uslijedila druga priča.

Lacey tvrdi da su se vrijeđali i svađali, a osvrnuo se i na Meghan i napisao kako William nema najbolje mišljenje o njoj.

Jednom je prilikom Williama navodno razljutio komentar njegovih prijatelja da svatko ima problema sa šogoricama pa ju je u naletu bijesa pred njima napao. "Pogledajte samo način na koji se ta vražja žena odnosila prema mojem osoblju, to je nemilosrdno", rekao je tada princ, tvrdi kraljevski stručnjak. 

Kraljevski stručnjak tvrdi da ni Harryjevi prijatelji ne misle drugačije. "Meghan može biti 500 posto noćna mora. S njom PR nikad ne prestaje. Prava je Amerikanka", rekao je jedan od njih, tvrdi Lacey.

Pročitajte više